Ako urobiť úspešnú reklamu na iPhone puzdro? Pošlite ho do vesmíru

Výrobca príslušenstva pre iOS zariadenia, Urban Armor Gear, si vybral skutočne zaujímavý spôsob propagácie svojho puzdra pre iPhone. Ešte v novembri minulého roku poslali iPhone v ich puzdre do vesmíru za pomoci špeciálneho balónu. iPhone sa už dostal do stratosféry, a tak sa mohli podeliť o zábery iPhonu v ich puzdre vo výške takmer 31 kilometrov. musel pri tom odolať teplote – 62 °C a vetrom rýchlost vyše 112 km/h. iPhone síce bol na začiatku zapnutý, ale neskôr sa vypol a zmrzol kvôli silným mrazom. Nahrávaný bol dvoma GoPro kamerami. Dôležité však je, že iPhone v puzdre prežil aj pád späť na Zem. Po páde z vesmíru pritom bez problémov fungoval. Použité puzdro pritom nemá ani špeciálnu ochranu displeja, no napriek tomu nebol poškodený.

komentáre
  1. to je ako co za trapnost vyletiet s tym do vysku zletiet dole a pustit to z 20cm ?hod ak ine puzdro zvladne toto, reklama pre amikov

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.