Aplikácia Google pre iOS už dokáže ovládať aj inteligentný termostat Nest

Aplikácia Google pre iOS umožňuje používateľom Apple zariadení vyskúšať si, čo ponúka služba Google Now z Androidu. Jej cieľom je poskytovať tie správne informácie v správny čas, čo znamená, že predvída, čo vás môže zaujímať. Využíva pritom rozsiahlu databázu informácií o každom používateľovi Google služieb, ktorá sa rozširuje tým, ako ju používate. Ponúka aj funkcie podobné Siri od Apple. Najnovšie k širokej ponuke funkcií pribudla aj možnosť ovládať inteligentné termostaty Nest priamo z aplikácie Google. Samozrejme, na kartách sa vám zobrazujú aj relevantné informácie z Nestu, napríklad, ak ste mimo domu, navrhne vám zníženie teploty a podobne. Nastavovať teplotu môžete aj cez hlasové povely, stačí povedať Ok Google a napríklad požadovanú teplotu.

komentáre
  1. Ahojte, mam doma Nest termostat (2.generacia) uplne novy nepouzity, kupil som ho v USA, mam aj ucet, predam. Mne sa neda napojit na moju kotolnu :(
    Ak mate niekto zaujem napiste mi na kunmartin@gmail.com, je to fakt krasny dizajnersky kusok ;-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.