Digital AV Adaptér poskytuje HDMI výstup obrazu a zvuku nielen pre iPad 2, ale aj iPhone 4, iPod touch 4. generácie a iPad

Apple Digital AV Adaptér O novom príslušenstve pre iPad 2 ste sa mohli dočítať už včera, ako sa však ukázalo, HDMI adaptér, ktorý má oficiálny názov Apple Digital AV Adapter, nie je určený len pre iPad 2. Medzi kompatibilné zariadenia patrí aj iPhone 4, iPod touch 4. generácie a predošlý iPad. Zo všetkých týchto zariadení teda budete môcť využívať HDMI výstup na HDTV, displej alebo napríklad projektor. Podporované rozlíšenie je na iPade 2 Full HD (1080p), na ostatných podporovaných zariadeniach 720p. Video Mirroring, teda zobrazenie rovnakého obsahu na iOS zariadeni aj externej obrazovke, podporuje len iPad 2. S iPhonom 4, iPodom touch 4. generácie a iPadom prvej generácie využijete Digital AV adaptér pre spustenie slideshow prezentácií vašich fotografií alebo sledovanie filmov. Okrem obrazu je cez HDMI prenášaný aj zvuk. Druhý Dock konektor slúži na nabíjanie a synchronizáciu v čase, kedy je pripojená externá obrazovka.

komentárov
  1. To ma zaujima…chcel by som vidiet v akcii tuto vecicku s iP4 napojeny na TV. Ak to naozaj prenesie vsetko co je na displayoch, potom by to malo preniest aj FaceTime hovor predsa. Pripadne film…znie to lakavo, pockam na nejake video testy na youtube

    0
    0
  2. Na ebay uz jsem to videl….. staci si i pockat na vyrobce 3 stran. Nechapu proc to neprenasi i hry…. Jinak na ebay se da koupit tato koncovka s HDMI za neco okolo 13 dolaru a prenasi to uplne vsechno.

    0
    0
  3. V tomto momente nedokazem pochopit ich zmyslanie. Preco sakra radcej neupgradovali apple TV na 1080P a bolo by to 100x pohodlnejsie a bezdratove ako behat na prezentacii s kablom… a kde to sakra sme ze ipad ma kvalitnejsi videovystup ako apple tv?

    torni,kupa: za chvilu to ocakavam na ebay za 10€

    0
    0
  4. dneska som to kupil a neviem prečo ale prehráva iba videá ktore su uložene v ipode inak neprenesie Iphone obrazovku na TV neviete prečo ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.