Apple prispel spolu so svojimi zamestnancami 2,6 milióna USD na charitu

Jednou z noviniek, ktoré priniesol do vedenia Apple riaditeľ Tim Cook, je program príspevkov na charitu a neziskové organizácie. Apple ponúkol, že prispeje na charitu rovnako, ako všetci zamestnanci pracujúci v USA na plný úväzok, až do výšky 10 000 USD na zamestnanca za rok. Keďže sa zamestnanci Applu poskladali až na 1,3 milióna USD, Apple prispeje rovnakou čiastkou a charita dostane vo výsledku až 2,6 milióna USD. Program však pokračuje aj naďalej a časom by doňho mali byť zapojení zamestnanci Applu aj z iných krajín.

komentáre
  1. “Apple ponúkol, že prispeje na charitu rovnako, ako všetci zamestnanci pracujúci v USA na plný úväzok” tu je dolezite napisat pracujuci v Apple USA, nie v celom USA :D

    0
    0
  2. skvely vysledok – uz len dufat, ze aspon 50% prachov pojde tam kam treba.. :(

    Skoda, ze apple (a ine velke fy) nerobi support napr BOINC projektom a pod., co je tiez v podstate sposob charity – len sa nedaruju prachy, ale cpu vykon.

    IBMka ako tak ma predinstalovany SW na vsetkych sluzobnych bookoch/compoch, ale zamestnanci nemaju ziadne benefity ak nechaju program ratat na pozadi – co je velka skoda, pretoze pri tom pocte maju neskutocny vypoctovy potencial.

    p.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.