Zhrnutie: iPhone 7

Všetci sa tešíme na vydanie iPhone 5se. No nepotrvá dlho a na scénu príde nová generácia iPhonu. Bude niesť číslo 7. Ale čo všetko o ňom zatiaľ vieme? Zmenilo sa niečo? Dá sa povedať, že aj áno. Apple plánuje predstavenie novej generácie na september tohto roku. Nové telo má pridať iPhonu ešte väčšiu príťažlivosť a odstrániť vyčnievajúci fotoaparát, čím sa dosiahnú perfektné krivky.

ai-iphone7-2

Takže si môžeme zhrnúť nasledovné informácie z portálu AppleInsider:

  • Dostupný od septembra 2016
  • Nový dizajn a telo, bez vyčnievajúcej kamery
  • Next-gen A10 čip s 2GB RAM
  • 16/64/128GB pamäťou
  • Možné odstránenie 3,5mm audio vstupu
  • Vodeodolnosť

Pravdepodobnosť odstránenia 3,5mm vstupu je relatívne nízka, keďže by znemožnila počúvanie hudby a handsfree volania. Takže sa odstránenie pravdepodobne konať nebude. Taktiež je otázna vodotesnosť. Na internete kolovali reči, že nový iPhone by mal mať v pláne aj vodeodolnosť. Bohužiaľ, všetko nasvedčuje tomu, že sa toho nedočkáme.  Zatiaľ neprenikli žiadne nové informácie, ktoré by poukazovali na zmeny či nové funkcie v iPhone 7 okrem vyššie menovaných. Jedná sa iba o menší update, ktorý poukazuje na možné novinky, dohady overených informačných zdrojov a polemizuje, ktoré sú reálne a ktoré nie. Jedno je však isté. Apple chystá veľké prekvapenie.

iphone-7-rumored-image

Pokiaľ chcete vedieť podrobné informácie o dohadoch, čo bude nový iPhone zač, kliknite na náš predošlý článok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.