Dr. Dre bude hrať hlavnú úlohu v prvom televíznom seriáli od Applu

Zdá sa, že dohady o televíznom obsahu z produkcie Applu sa začínajú napĺňať. The Hollywood Reporter prináša exkluzívne informácie o seriáli Vital Signs z vlastnej produkcie kalifornskej spoločnosti, v ktorom si hlavnú úlohu zahrá rapper a teraz už aj zamestnanec Applu, Dr. Dre.

Prísne tajný projekt by mal byť semi-autobiografickou drámou plnou sexu a násilia. Jedna z plánovaných šiestich epizód, ktorá sa údajne natáčala minulý týždeň dokonca prezentovala rozšírenú scénu obsahujúcu sexuálne orgie. Za seriálom stojí sám Dre, ktorý projekt navrhol spoluzakladateľovi Beats Electronics, Jimmymu Iovinovi.

Na scenári sa podieľal tvorca seriálu Empire Robert Munic, pričom na režisérsku stoličku si sadne veterán hudobných videí Paul Hunter. V projekte si tiež zahrajú herci Sam Rockwell a Mo McCrae. Všetkých šesť polhodinových dielov by malo byť zverejnených súčasne – zatiaľ sa hovorí práve o službe Apple Music, no vylúčená nie je ani distribúcia cez Apple TV, či iTunes.

Momentálne ide o prvý a tiež jediný projekt takéhoto charakteru, no spoločnosť údajne rokuje aj s ďalšími umelcami. Zatiaľ ale neplánuje financovať vlastné produkčné štúdio. Od spustenia Apple Music však nejde o úplne prvé pokusy s video obsahom. Viaceré videoklipy, ktoré sa na službe objavili, boli financované priamo Applom a red nedávnom sa na Music tiež objavil exkluzívny koncertný dokument s Taylor Swift.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.