Apple vydal novú reklamu s názvom “Fotografie s iPhonom”

Necelý týždeň pred Dňom matiek vydala spoločnosť Apple novú reklamu, ktorá sa sústredí na kolekciu obrázkov a videí matiek s deťmi.

iPad-for-Mothers-Day

(Preklad titulu fotky: “Počkaj, až mama uvidí toto.”)

Reklama pokračuje propagáciou kampane “Fotografie s iPhonom”, kde každá použitá fotka v reklame bola pôvodne amatérsky odfotená užívateľom iPhonu. Kampaň spoločnosti Apple “Fotografie s iPhonom” začala už na začiatku roka 2015, kde sa dodnes prezentujú kolekcie fotiek užívateľov z celého sveta, ktoré sú fotené za pomoci iPhonu a to v ruke profesionála ale aj amatéra.  Pred nedávnom sa iPhone kampaň spoločnosti Apple sústredila na zviditeľnenie funkcií zariadenia ako je Touch ID a Siri. Myslíme si, že k tomuto videu nie je čo dodať. Nám sa veľmi páčilo. Taktiež sa nám páčila aj iniciatíva Apple osláviť deň, ktorý už pomaly upadá v zabudnutie. Predsa len, nie nadarmo sa hovorí: “Mama je len jedna”. Veď posúďte sami. Video hovorí samo za seba…

https://www.youtube.com/watch?v=NFFLEN90aeI

PS: Muži, nezabudnite. 8.5.2016 (nedeľa) je Deň matiek. Naše mamy majú sviatok. Tak šup do obchodu po bonboniéru. :)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.