Siri potichu prechádza do svojej tretej generácie na platforme Mesos

Systém, ktorý má na starosti príjmanie žiadostí vyslovených Siri, prechádza do tretej generácie na open source platformu Mesos. Nová platforma by mala priniesť niekoľko zlepšení pre inteligentného osobného asistenta Siri, vrátane skrátenia času potrebného na odozvu a zjednodušenia spôsobu, akým môžu byť pridávané nové funkcie. Ide o prvý odklon Applu od tradičnej infraštruktúry pre Siri, pričom Mesos využívajú aj ďalšie veľké spoločnosti ako Twitter a eBay. Je zrejmé, že Apple neustále pracuje na zlepšovaní Siri, čo platí aj pre rastúci význam tejto služby pre majiteľov Apple Watch. Práve tu má Siri významné miesto, keďže najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom ako s Apple Watch komunikovať je práve hlasové zadávanie príkazov.

Siri tretej generácie na platforme Mesos. Zdroj: Sunil Shah/mesosphere

Podrobnosti o prechode Siri tretej generácie na Mesos poskytuje vývojár Derrick Harris na stránkach mesosphere. Ak chcete zistiť, čo všetko Siri dokáže už dnes, pozrite si aktualizované stránky Apple.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.