Philips Hue Go – nové prenosné svetlo prepojené s iOS zariadeniami

Systém osvetlenia z kolekcie Philips Hue už priniesol inteligentné osvetlenie do miliónov domácností, a tak niet divu, že sa ponuka svetiel prepojených s iPhonmi neustále rozširuje. Najnovšie Philips predstavil Hue Go. Zrejme z názvu tušíte, že ide o prenosné svetlo, ktoré je kompatibilné s ostatnými svetlami Philips Hue a ponúka aj podobné funkcie. Na rozdiel od ostatných svetiel Hue však nemusí byť na jednom mieste, ale môžete ho vybrať zo základne a použiť kdekoľvek v domácnosti. Stačí, že je pripojené na rovnakú Wi-Fi sieť, a má nabitú batériu. Tá vydrží až tri hodiny svietenia. Špeciálny tvar umožňuje umiestniť svetlo do rôznych polôh a prispôsobiť tak jeho funkčnosť aktuálnym potrebám. Hue Go sa pripája na centrálny Hue Bridge, cez ktorý môžete svetlá Philips Hue ovládať a kontrolovať z iPhonu či iPadu.

Aplikácie využívajúce svetlá Philips Hue vytvárajú aj nezávislí vývojári, a tak je originálnych nápadov skutočne dostatok. Zo základných funkcií nechýba možnosť zvoliť si farbu svietenia zo šestnástich miliónov farieb, s mnohými prednastavenými voľbami. Philips Hue Go bude v USA k dispozícii koncom mája, k nám by sa malo dostať o niečo neskôr. Predpokladaná cena je 100 USD. Viac podrobností nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.