Apple uvoľňuje pravidlá v App Store, opäť si môžete stiahnuť plnohodnotnú verziu aplikácie Launcher

iOS aplikácia Launcher nadväzuje na obľúbené „spúšťače aplikácií“ z Macu, ku ktorým sa dá zaradiť aj Spotlight od Apple, a umožňuje priamo z notifikačnej obrazovky spustiť vaše obľúbené aplikácie či funkcie. Niečo podobné je na Androide samozrejmosťou, no Apple to spočiatku vnímal ako zneužitie widgetov, ktoré sprístupnil vývojárom s iOS 8, a aplikáciu z App Store stiahol. Tvorca aplikácie, Greg Gardner, sa však nevzdával a opakovane skúšal do App Store vložiť rôzne upravené verzie, až Apple napokon jednu schválil. Následne skúmal, prečo nová verzia bola schválená a originálna nie. Schvaľovací tím Apple sa rozhodol znovu overiť pôvodnú verziu a dospel k názoru, že spĺňa podmienky. Inými slovami, Apple zrejme uvoľnil obmedzenia, a tak sa používatelia môžu tešiť aj na komplexnejšie využitie widgetov v iOS 8.

Launcher so všetkými pôvodnými funkciami si môžete zadarmo stiahnuť z App Store, Pro verzia stojí 3,99 a je k dispozícii ako in-app purchase.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.