Predaj nových iPadov by mal začať 24. októbra

Ak sa už neviete dočkať, kedy si budete môcť kúpiť nové iPady, ktoré by mal Apple predstaviť zajtra, máme pre vás dobré správy. Podľa zdrojov stránok MacRumors.com by mal oficiálny predaj noviniek začať v piatok, 24. októbra, teda týždeň po ich predstavení. Nové produkty sú už v súčasnosti vo veľkom prevážané do USA, čo značí, že sa Apple opäť pripravuje na veľký dopyt po novinkách. Zdroj pritom nešpecifikoval, ktoré konkrétne iPady sa prepravujú, no s najväčšou pravdepodobnosťou ide o iPad Air 2 a Retina iPad mini 2. Tieto dátumy sú navyše v súlade s predchádzajúcimi zvykmi Apple.

Dúfajme, že zmien bude viac, ako len v čísle. Zdroj: techi.tips

Ako zvyčajne, aj teraz však treba počítať s tým, že spustenie predaja nových iPadov u nás bude zrejme o niečo oneskorené. V prvej vlne k nám bude najbližšie Nemecko a sprístupnenie u nás bude závisieť od toho, nakoľko sa Apple podarilo vyrovnať ponuku dopytu. Ten totiž zvykne najmä v prvých mesiacoch vysoko prekonať ponuku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.