LittleBits – lacnejšia cesta k chytrej domácnosti pre kutilov

Predstava modernej chytrej domácnosti je lákavá, no náklady na kompletnú prestavbu prevyšujú očakávaný úžitok. Objavujú sa však aj riešenia, ktoré vám umožnia používať zariadenia, ktoré už vlastníte, a premeniť ich na „chytré“ s pripojením na internet. LittleBits Smart Home Kit obsahuje všetko potrebné na to, aby bol váš domov inteligentnejší. Záclony sa vám môžu automaticky odtiahnuť, keď vstávate, na smartfón môžete dostať upozornenie na to, keď niekto zazvoní na zvonček alebo môžete zabezpečiť aj automatické krmenie vašich domácich miláčikov. S touto sadou si každý môže vyskúšať vybudovať svoju chytrú domácnosť prepojenú s internetom. Súčasťou Smart Home Kitu je 14 komponentov, ktoré zabezpečia pripojenie na internet, MP3 prehrávač, senzor na snímanie teploty, svetla, reproduktor, vypínač a podobne. V balení nájdete aj nápady, ako tieto komponenty využiť vo vašej domácnosti.

LittleBits sa k prvým zákazníkom dostanú v decembri, predobjednávať môžete na oficiálnych stránkach, kde aj nájdete ďalšie informácie. Cena za „lego pre dospelých“ je 249 USD.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.