Čínski mobilní operátori prijali za prvých šesť hodín viac ako milión predobjednávok iPhonov 6

Len prvých šesť hodín stačilo čínskym mobilným operátorom na to, aby v rámci predobjednávok predali vyše milióna nových iPhonov 6 a 6 Plus. Toto číslo pritom zahŕňa len iPhony predané cez troch hlavných mobilných operátorov v Číne. Okrem toho sa iPhony predobjednávajú priamo cez Apple a cez vyše šesť tisíc ďalších predajcov, ktorí taktiež spustili predobjednávky. Čínska stránky JingDong začali príjmať predobjednávky skôr ako konkurencia, už minulý týždeň, a zaznamenali už vyše deväť miliónov rezervácií. iPhone 6 a iPhone 6 Plus sa medzi zákazníkmi tešia približne rovnakej obľube. Samotný predaj začína v piatok, 17. októbra. Vzhľadom na obrovský záujem v Číne a ponuku, ktorá sa v krajinách, kde sa už iPhone 6 (Plus) predávaj, stále nevyrovná dopytu, je v súčasnosti ťažko predpovedať, kedy sa predaj začne u nás. V českom Apple Online Store nájdete len informáciu, že termín spustenia predaja bude k dispozícii už čoskoro.

komentárov
  1. nudaaa, kazdy kto ho naozaj chcel si ho uz doviezol.. radsej nech uz vydaju iOS 8.1 a ani vain glory ma naurazi ..start predaja na svk nech zacne kludne buduci rok, aspon nie su fora plne deciek, ktore stale vyplakavaju ako im nieco na ich novom iphoniku nejde

    0
    0
  2. mne osobne, a aj par kamaratom kt. sa v telekome informovali o predlzeni pausalu na dalsie 2 roky bolo odporucene ozvat sa 28.10.2014, v tento den uz bude spusteny predaj novych iphone-ov.

    0
    0
  3. kto bol nedockavy a doviezol ho z U.S. napriklad tak by si mal dobre uvedomit, ze na telefon u nas neplati ani len 1 year warranty.

    jedina zachrana ale moze byt azijsky trh kde fotia bezne tabletom, ale ludi, ktorym tehla vada bude tiez dost.

    0
    0
  4. A to je akoze vela? Ved je ich tam 1.3mld… To je ako keby si ich objednalo 4000 slovakov. Presne udaje som nenasiel ale Telekom ma vraj 130 predajni na uzemi SR. To je 30 telefonov na predajnu. Ked pridame Orange, O2, elektrodomy, a apple reselerov tak na slovensku je to percentualne podobne mozno aj vyssie. Samozrejme na slovensku neriesime predobjednavky kedze tie tu velmi nefunguju….

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.