Apple zverejnil vianočnú reklamu The Song

Tretí advent je za nami čo znamená, že Vianoce už skutočne klopú na dvere. Tomu je prispôsobená aj najnovšia reklama Apple s názvom The Song. Má minútu a pol a nie je venovaná žiadnemu konkrétnemu produktu, ale skôr atmosfére Vianoc. Mladé dievča v nej objavi starú gramofónovú dosku nahranú babičkou, ktorá na nej hovorí, že nemôžu byť spolu na Vianoce. Rozhodne sa ju zreprodukovať a urobiť z nej duet. Daruje ju ako vianočný darček svojej babičke v digitálnej podobe. Tá si vypočuje duet svojho mladšieho ja a svojej vnučky, čo prináša množstvo spomienok a emócií. Reklama pôsobí skôr dojemne a nie je zameraná na žiaden konkrétny produkt, ale skôr na to, ako Apple produkty zbližujú ľudí.

komentárov
  1. presne tak!
    na toto sa uz fakt neda pozerat bez pocitu trapnosti a zufalstva.
    kreativita Apple sa posunula do totalne zapornych hodnot. este stastie ze sa toho Jobs nedozil. ci skor, keby sa dozil, tak by nieco takto ohavne a primitivne nikdy neopustilo brany spolocnosti.
    trapny pokus o emocionalne vydieranie masy. jednym slovom by sa to dalo charakterizovat ako – vygrc

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.