Amazon Echo alebo čo sa stane, keď dáte Siri do reproduktoru

Amazon prekvapil novým produktom nazvaným Echo. Ide o oválny reproduktor, v ktorom je nainštalovaný osobný asistent podobný Siri, avšak reagujúci na meno Alexa. Pomocou komunikácie s reproduktorom tak môžete prehrávať hudbu, zisťovať aktuálne počasie, čas, nastavovať alarm, vytvárať nákupný zoznam a podobne. O to, aby vás Echo a Alexa dobre počuli, sa stará sedem mikrofónov. Tie by mali byť schopné počuť vás odkiaľkoľvek v miestnosti, v ktorej sa nachádza. Echo je možné ovládať len hlasom a umožňuje prístup k službám Amazon Music, Prime Music, iHeartRadio a TuneIn, vrátane Bluetooth pripojenia k vašim mobilným zariadeniam. K dispozícii je aj webové rozhranie a postupom času by sa mali možnosti rozširovať. Cena je stanovená na 99 USD pre predplatiteľov Amazon Prime a 199 USD pre ostatných. Zatiaľ je však potrebné vyžiadať pozvánku k nákupu. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentáre
  1. vyborne, prave preto stale pouzivam siri. najnovsi cydia tweek funguje tak, ze na siri zavolate hlasom bez potreby stlacania tlacitka. teda it is the same ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.