Aaron Sorkin hovorí o filme Steve Jobs, obsadenie hlavnej úlohy stále nie je jasné

Scenárista očakávaného filmu o živote Steva Jobsa z produkcie Sony, Aaron Sorkin, sa v rozhovore pre Bloomberg rozhovoril o Jobsovi. Okrem spomienok na rozhovory, ktoré mal s Jobsom, hovoril aj o pripravovanom filme. Podľa neho poskytuje život Steva Jobsa dostatok materiálu na desať ďalších kvalitných filmov. Každý scenárista by pritom tento film spracoval inak a každý by stál za to. K najhorúcejšej téme týkajúcej sa pripravovaného filmu, k hlavnej postave, sa však nevyjadril. Je však známe, že má problémy s výberom herca, ktorý si zahrá Steva Jobsa. Po správach, že zvažuje obsadenie tejtú úlohy Leonardom DiCapriom, Mattom Damonom či Bradleym Cooperom, sa nakoniec zdalo, že je rozhodnuté – Jobsa si zahrá Christian Bale známy z filmov o Batmanovi.

Sorkin ho označil za najlepšieho možného herca spĺňajúceho jeho kritéria. Úlohu síce dostal bez konkurzu, no netrvalo dlho, a odmietol ju. Minimálne tak naznačujú najnovšie správy, podľa ktorých sa Bale necítil byť správnym hercom pre túto ťažkú úlohu. Najnovšie sa špekuluje, že by Steva Jobsa mohol hrať Michael Fassbender.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.