Páči sa vám dizajn Windows Phone 7? Môžete ho mať už aj na iPhone

Majitelia jailbreaknutého iPhonu, ktorým sa zapáčili nové smartfóny s Windows Phone 7, si už môžu na svoj telefón nahrať takmer identickú tému. OS7 vytvoril používateľ „Wyndwarrior“, ako to vyzerá v praxi máte možnosť vidieť na nasledujúcom videu:

OS7 pre iOS je vo fáze beta testovania, a tak je zatiaľ k dispozícii zadarmo. Viac informácií vrátane postupu inštalácie nájdete tu.

komentárov
  1. Komu sa paci win phone 7 ???? Neergonomicke, skarede, neprehladne, neintuitinve… iOS je skvely, preco ho kazit takouto blbostou?

    0
    0
  2. Nechapem to horizontalne plytvanie priestorom pre jeden navigacny prvok v GUI tohoto mobilneho OS. Ved vertikalne je miesta dost…

    0
    0
  3. WIn7phone je skaredy??? no lebo iOs je uplne krasny, je dost trapne ,ze jedinym, cim apple skraslil prostedie iOs,je pozadie a to len pre 3 a 4 generaciu :D
    kebyze kazdy ma v telefone len aplikacie ,ktore realne pouziva , tak by len tazko mohol spravit akykolvek OS neprehladnym.

    0
    0
  4. Wm 7 je skvelý perfektný moderný a jednoduchy, iOS ma čo robit. NenI všetko najlepšie od Apple , ani náhodou, Apple zaspal.

    0
    0
  5. Roman: nepatrim medzi zastancov iphonov ci macov vela veci je lepsich lebo to jednoduch funguje. Jednemu sa pracuje lepsie s tym inemu s niecim inym… Na ios je dobre ze nech chytis do ruky od iPod touch po iPad vies s tym okamzite a bezproblemovo pracovat. Je to vdaka tomu ze ho nemozes na seba tak prisposobit ako akykolvek iny os (aj ked mobilne zariadenie by sa malo dat maximalne prisposobit svojmu uzivatelovi, nie aby sa uzivatel prisposoboval systemu). Dnes som mal v ruke nejaky samsung s tym samsumg os ci ako sa to vola, pred tym som mal trosku starsi samsung v rukach tiez so samsung os a to je katastrofa ikony ine, ovladacie prvky uplne inde… Robit sa s tym pravdaze da ale co som ja otrok aby som vzdy pomaly a pozorne cital co to chce robit a co mozem stlacit… Neni som :)

    Windows phone 7 je odpoved na plac uzivatelov ktorym iOS nesadol. Proste zobrali to dobre a to zle vylepsili, ved predsa za tych X rokov co je ipod Touch na svete sa uz cosi zmenilo, zem sa stale kruti dalej.

    A este… Apple nezaspal, ked je dlhsie ticho tak sa nieco chysta :) kym chlapci co napisali win phone 7 este curali do plienok appleuz mal aspon aku taku viziu :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.