Najpopulárnejšia foto aplikácia Camera+ dočasne len za 0,79 EUR

Aplikácia Camera+ je najpopulárnejšou a pravdepodobne aj najkvalitnejšou alternatívou k oficiálnej Camera aplikácii od Apple. Využíva potenciál zabudovaného fotoaparátu na maximum a pridáva množstvo praktických funkcií. Pre mnohých používateľov plne nahrádza riešenie od Apple. V rámci časovo obmedzenej ponuky je naviac táto aplikácia v App Store k dispozícii za 0,79 EUR.

Camera+ pre iPhone
komentárov
  1. Nie je najkvalitnejsou – porovnatelna, co sa tyka funkcionality, ale s HiRes iconami, krajsim interfejsom atd. je IMHO ProCamera. Ale ta nie je v zlave … :|

    0
    0
  2. Naozaj je veľmi dobrá a pomocou prídavných funkcií sa dajú dosiahnuť vo výsledku krajšie fotky ako s tou pôvodnou no pre absenciu funkcie HDR som ešte stále na ňu neprešiel ako na hlavnú app. A developer by mohol viac zapracovať na jej stabilite, to časté padanie app je dosť otravné. Ale vo výsledku a za tú cenu nie je nad čím váhať.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.