Uvidíme okrem nových MacBookov Pro aj aktualizované iMacy?

Nové MacBooky Pro by mali uzrieť svetlo sveta už zajtra, no podľa DigiTimes je možné, že okrem rady prenosných počítačov budú aktualizované aj iMacy. Okrem tradičného zvyšovania výkonu použitím lepších procesorov, väčšej pamäte a výkonnejšej grafickej karty hovoria aj o možnej zmene dostupných uhlopriečok. V súčasnosti sú v ponuke iMac 27″ a 21,5″, pričom práve menší model by mohol byť nahradený napríklad 24″ modelom.

komentáre
  1. Myslím si, že iMac sa už vylepšiť nedá – už teraz máme výkonné mašiny, ktoré nevieme poriadne výkonovo využiť (mám iMac 27, 8 GB rámky a beží mi parallels s 3 GB a fičí mi to všetko ako hodinky). Skôr by som sa zaujímal o budúcu generáciu iMacov, predpokladám – že budú prehliadné display-e ako v kriminálke Miami.

    0
    0
  2. phoenix to co tvrdis je fajn ale nenormalne nepravdepodobne na tom by strasne prerobili len cisto 27 palcovi tablet by stal 1500 eur tie imacy nemozu byt tak drahe z hladiska marketingu je to smrt. Ja dufam ze tam bude sandy bridge i7 2600 a graficka tak aspon okolo 6500 ATI. To ma potesi

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.