iPad a Siri? Nič nové, v Appli o nich uvažovali už v roku 1987

To, že predajné stratégie a nové produkty má Apple naplánované na niekoľko rokov dopredu, nie je žiadnou novinkou. Málokto by však povedal, že sa v Appli ľudia pohrávali s myšlienkou iPadu a inteligentného osobného asistenta Siri už v roku 1987. Verte alebo nie, nižšie máte možnosť vidieť video z tohto roku, v ktorom Apple prezentuje nápad Knowledge Navigator, ktorý pripomína iPad a Siri.

komentárov
  1. … a sci-fi z roku 1987 je dnes pravdou. Inak veľmi pekná ukážka vízií firmy Apple (aj napriek tomu, že práve v tomto období bol Steve Jobs mimo hru) …

    0
    0
  2. Absolútne normálne science fiction, .. Až na detail, že si ich Apple úplne bežne aj normálne (pre Apple) mení na skutočnosť/realitu! Len keby trošku normálnejší hlas mal(/mala?) Siri, .. No nemôžem si sťažovať, veď Apple sa snaží robiť každý jeden detail dokonalo, čiže určite majú na to nejaký dôvod!
    :-)

    0
    0
  3. prostredie tohoto videa pripomina Blade Runner :) Ale ano, bezna wec w ramci sci-fi. Niekedy je cesta pre technologicke inovacie “dlha a trnista”…

    0
    0
  4. Vase meno – to je ale dost hamba potom, ze ked v IBM o nich uvazovali uz v roku 1978 tak ich nemaju ani v sucasnosti a to mame uz rok 2011. Aj tu vidno o kolko je Apple lepsi ako IBM…vsak? Ucite to si chcel svojim mudrim prispevkom naznacit

    0
    0
  5. Nezabudnite, že Siri nieje od apple, to získali kúpou firmy, Siri bola app na iPhone, ktorú rýchlo stiahli po tom čo sa dohodli na akvizícii… ,o)…ale v podstate vďaka bohu..:D….škoda, že oficiálne pobeží zatial iba na iP4S, aspoň zatial. Ale ževraj v Kanade to už niekto rozobral a dal aj na iP3GS, tak dúfam,že sa to rozšíri aj na starší HW…:)

    0
    0
  6. K tomuto Apple smeroval uz dlho. Steve sa zo vsetkych sil snazil dotiahnut to do konca a aj sa mu to podarilo. Myslim si, ze uz ked rezignoval na post CEO bol s iPhonom a Siri spokojny. Osobne som rad, ze sa dozil aspon tej keynote.

    Telo odislo, duch tu zostane …
    Requiescat in pace.

    0
    0
  7. To hfdy: v mobiloch mozno, ale vacsinu tychto technologii mal Apple uz v LC II, Newtonovi ak nie skor. Ze to fungovalo len v anglictine a spanielcine je ine, ale fungovalo a bez problemov. Takze Apple mal s coho cerpat. Vtedy este klasicke PC a DOS tahali dreveneho kacera po namesti za sebou.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.