Slúchadlá pre Samsung Galaxy S6 sú nápadne inšpirované slúchadlami Apple EarPods

Na nasledovanie štandardu stanoveného Applom ostatnými hráčmi na trhu smartfónov, najmä tých, ktorí používajú Android, sme si už zvykli. Okrem „noviniek“ ako platobné systémy inšpirované Apple Pay či snímače odtlačkov prstov inšpirované Touch ID od Apple sa však konkurencia stále nemá problém inšpirovať ani v oblasti dizajnu hardvéru. Svedčia o tom nové slúchadlá pre očakávanú vlajkovú loď Samsungu, smartfón Galaxy S6. Tie sú nápadne inšpirované slúchadlami Apple EarPods, ako je vidno na nasledujúcich fotografiách. Ako uvádza Cult of Android, Apple predstavil v roku 2012 slúchadlá EarPods po boku iPhonu 5 so slovami, že sa nepodobajú na žiadne slúchadlá, ktoré sme doposiaľ mohli vidieť. Samsung to isté o slúchadlách pre Galaxy S6 síce povedať nemôže, no hovorí sa, že imitácia je najvyššou formou komplimentu.

Slúchadlá k Galaxy S6 a Apple Earpods. Zdroj: Cult of Android

komentárov
  1. ruku na srdce, earpods nie su ziadna slava. OK, za 30 eur fajn. Kym nepotrebuje hudba dynamiku tak zvladaju celkom v pohode. Akonahle pride dynamicka pasaz su stratene. Urcite lepsie ako to predtym, ale inak.. . Designovo vsak podarene, treba uznat. Ved aj beats su designovo celkom vydarene, len hraju jak karol s dunivymi prdmi pripojeny na zdroj vysokeho napatia.. (nie velmi dobre).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.