Luxusné švajčiarske hodinky ponúkajú fitness funkcie aj tradičný dizajn

Keď Apple prvý raz predstavil iPhone, väčšina zavedených konkurentov na trhu telefónov novinku odsudzovala a zosmiešňovala s tým, že sa nemá šancu presadiť. Opak bol však pravdou, a tak napriek tomu, že pri hodinkách počujeme od starých hráčov tohto trhu podobné vyjadrenia, aj švajčiarski výrobcovia hodiniek sa snažia ponúknuť inteligentné hodinky. Zaujímavú cestu si zvolil švajčiarsky výrobca Mondaine. Ten nenarúša tradičný dizajn hodiniek digitálnym displejom, ale namiesto toho ponúka zabudované senzory na snímanie vašich denných aktivít. Fitness funkcie sú tak ukryté v tradičnom tele so zafírovým sklíčkom a koženým náramkom. Samozrejme, na prácu s takto získanými dátami musíte vytiahnuť z vrecka iPhone, avšak určite ide o zaujímavú alternatívu pre konzervatívnejších zákazníkov, ktorí preferujú švajčiarske luxusné hodinky pred novinkou od Apple, no taktiež majú záujem o technologické vychytávky.

Aj švajčiarski výrobcovia hodiniek sa začínajú obávať dopadu Apple Watch na ich trh. Zdroj: Pocket-lint

Nové chytré hodinky Mondaine by mali byť predstavené na Baselworld Watch and Jewelry Show vo Švajčiarsku v polovici marca. Do predaja by sa potom mali dostať na jeseň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.