Slávny basketbalista viní zo svojho zranenia veľký iPhone

during Game Five of the 2014 NBA Finals at the AT&T Center on June 15, 2014 in San Antonio, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.

Matt Bonner, basketbalista hrajúci za San Antonio Spurs, v rozhovore pre Concord Monitor povedal, že v NBA sezóne 2014-2015 trpel tzv. tenisovým lakťom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby za príčinu tohto zranenia neoznačil iPhone, presnejšie nový, väčší iPhone (6). Podľa neho bol je nový iPhone výrazne väčší ako predošlý a jeho používanie preňho bolo príliš namáhavé, keďže musel prsty po väčšom displeji na dlhšie vzdialenosti. Problém bol tak veľký, že sa bolestivým stalo každé chytenie lopty, čo spôsobilo aj nižšie skóre, v porovnaní s predchádzajúcimi sezónami, ktoré Matt odohral. To, že za bolesťami môže byť iPhone 6, potvrdil aj tréner San Antonio Spurs, ktorý trpel podobnými bolesťami po dlhšom hraní hry na iPhone s väčším displejom.

Napriek všetkému sa zdá byť málo pravdepodobné, aby bolesti tvrdo trénovaného profesionálneho basketbalistu vysokého viac ako dva metre spôsoboval iPhone 6, hoci aj 6 Plus.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?