Pixelmator pre OS X dostáva podporu Split View, rozšírenie pre Fotky a nový font

Pixelmator, obľúbená náhrada Photoshopu pre Mac, bola dnes aktualizovaná na najnovšiu verziu 3.4, čím pridáva podporu pre nové funkcie v OS X El Capitan. Okná aplikácie si teraz budete môcť pripnúť na kraj obrazovky pomocou Split View a multitaskovať tak po boku ostatných aplikácií. Používateľské rozhranie sa tiež dočkalo zmeny v podobe nového systémového fontu San Francisco a vylepšená bola ja podpora pre rozpoznávanie tlaku pomocou Force Touch trackpadov.

2-pixelmator-and-split-view

Najväčšou novinkou je však asi rozšírenie pre zabudovanú aplikáciu Fotky, v ktorej teraz budete môcť editovať fotografie pomocou tzv. Distort nástrojov, ktoré sú poháňané grafickým rozhraním Metal. Zatiaľ však chýba možnosť otvoriť obrázok priamo z Fotiek do Pixelmatoru.

Pixelmator je dostupný za 29,99 € prostredníctvom Mac App Store. Aktualizácia je zadarmo pre všetkých, ktorí si zakúpili predošlú verziu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.