Office 2016 je k dispozícii už aj ako samostatná aplikácia bez predplatného

Microsoft pred pár dňami oznámil vydanie svojho najnovšieho kancelárskeho balíka Office 2016 aj ako samostatnej aplikácie, dostupnej pre Mac a Windows. Doteraz sa k novej verzii mohli dostať len predplatitelia služby Office 365 na Macoch, ktorí ju dostali už v priebehu tohto leta.

Ceny samostatných edícii Office 2016 sú nasledovné. Balík Home & Student, ktorý obsahuje základy v podobe Wordu, Excelu, PowerPointu a OneNote s inštaláciou na jeden počítač a 15 GB voľného miesta na OneDrive, je k dispozícii za 149 €. Za balíček s Outlookm si však už priplatíte – Home & Business je dostupný za 279 €. Najvyššia verzia Professional s aplikáciami Publisher a Access vás bude stáť až 539 €, no v súčasnosti je dostupná len pre Windows.

Office-2016-for-Mac-is-here-3

Na porovnanie, s predplatným Office 365 dostanete za sumu 7 € mesačne (69 € ročne) všetky programy z Office balíka, vrátane najnovších aktualizácií, a k tomu taktiež inštaláciu na 1 tablet a telefón, 1 TB úložného priestoru na OneDrive a mesačne 60 minút volaní cez Skype. K dispozícii je pritom taktiež predplatné pre 5 osôb za ešte výhodnejšiu cenu.

Office 2016 môžete zakúpiť priamo na stránkach Microsoftu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.