Microsoft prispôsobuje emotikony vo Windows 10 na štýl Apple

Emotikony sú obľúbenou formou, ako vyjadriť pocity a nálady v rýchlej textovej komunikácii. Mnohí si už bez nich online rozhovor nevedia predstaviť, a tak sú samozrejmou súčasťou všetkých moderných zariadení. Naprieč platformami sa však líšia svojim dizajnom a často nie sú navzájom kompatibilné. Microsoft teraz aktualizoval Windows 10 a podobne ako nedávno zverejnené aktualizácie pre OS X a iOS od Apple, aj nová verzia Windows 10 prináša redizajnované emoji. Nové emoji sa podobajú na tie, ktoré používa Apple. Nájdete tu tak prakticky všetko z ponuky emoji Apple s mierne odlišným dizajnom. Nechýba ani pomerne široké spektrum rôznych tvárí, pribudli aj toľko medializované možnosti úpravy farby pokožky smajlíkov. Microsoft však zatiaľ stále nepodporuje emoji vlajky.

MacRumors priniesli porovnanie nových emotikon vo Windows 10 s tými od Apple

komentáre
  1. Mirek sa konecne zobud, preboha… ta tvoja neuveritelna ovcia zaslepenost uz je az moc. Evidentne si myslis, ze tieto smajliky v OSX vytvoril Apple… a pritom su to bezne standardne smajly napr z wajbera.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.