Apple oficiálne spustil výkup starých zariadení na protiúčet aj v Európe

Program Apple známy pod názvom „Reuse and Recycling Program“ bol teraz rozšírený v USA, Kanade a niektorých európskych štátoch aj o výkup smartfónov Android, BlackBerry a Windows Phone. Program je k dispozícii v kamenných predajniach Apple aj v Apple Online Store, kde stačí podporovaný smartfón poslať. V Európe je program k dispozícii vo Veľkej Británii, Francúzsku, Taliansku a, najbližšie k nám, v Nemecku. Apple na programe spolupracuje so spoločnosťou Brightstar špecializujúcou sa na výkup starých zariadení. Apple rovnako podporuje aj výkup počítačov iných značiek. Za staré zariadenia dostanete darčekovú poukážku, ktorú môžete použiť na nákup nového zariadenia Apple. Podrobnosti o programe nájdete na jeho oficiálnych stránkach pre Veľkú Britániu, môžete si overiť aj to, či je váš smartfón či počítač uplatniteľný v programe, a akú čiastku by ste zaňho mohli dostať.

komentárov
  1. Prepáč Peter ale chcem vidieť kto si teraz kúpi 4sko za viac ako 50€ pričom £55 je 75,90€ (kurz dňa 31.3.2015 21:50).
    Podľa mňa je to úplne super pretože to zoberú hneď a nemusí človek čakať 3 mesiace kým sa niekto nájde kto by chcel staré 4sko.

    0
    0
  2. Hej tiez som pozeral ze za 4ku davaju este menej… program je ale zamerany na androidistov. Za segrinu S3 mini by jej dali cez 90libier kupon. To uz by som ju dokazal nahovorit aspon na 5C.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.