Akcia: 3 iOS aplikácie teraz zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Moment Camera

moment1 moment2 moment3

Zachyťte nezabudnuteľné okamihy s aplikáciou Moment Camera. Vybrať si môžete z viacerých režimov spúšte, sekvencie, nastavení blesku a podobne. K dispozícii je na výber aj z viacerých druhov mriežok.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Photo Footprint

foot2 foot1 foot3

Chcete si zapamätať, kde ste nasnímali jednotlivé fotografie? Vďaka tejto aplikácii je to možné. Zobrazí vám mapu s označením miest, kde ste vytvorili fotografie. K dipozícii je aj možnosť prezerania fotiek na časovej osi v poradí, akom boli vytvorené.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

The Pirate Princess

pirat1 pirat3 pirat2

Aplikácia pre rodičov a ich deti. 36-stranový ilustrovaný príbeh o pirátskej princeznej v angličtine, nemčine, francúzštine alebo španielčine. Okrem rozprávky váš čakajú aj rôzne puzzle hry, hľadanie pokladu a výuka pirátskeho tanca.

Predtým za 3,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.