Nové puzdra NueVue odstránia z iOS zariadení väčšinu baktérií

Minulý týždeň sme vás informovali o novinke od tvorcov skla použitého aj na iPhone, ktorá by mohla riešiť pomerne závažný problém s množením a šírením baktérií na povrchoch dotykových zariadení. Tento problém by sa mohol stať minulosťou vďaka integrovanej mikrobiálnej vrstve, ktorá množeniu baktérií zabráni. Na iPhone s takouto antimikrobiálnou úpravou si však zrejme ešte nejaký ten piatok budeme musieť počkať, no britská spoločnosť NueVue ponúka aj zaujímavú alternatívu, ktorá nevyžaduje kúpu nového zariadenia. Ide o novú ponuku puzdier, ktoré majú vo vnútri antimikrobiálne mikrovlákna licencované zdravotníckou spoločnosťou BioCote. Tie sú schopné odstrániť až 99 % baktérií na povrchu zariadenia, a samozrejme, okrem baktérií odstránia po vytiahnutí z puzdra aj odtlačky prstov na displeji, vďaka čomu bude vaše zariadenie vyzerať ako nové omnoho dlhšie.

Puzdra samotné budú k dispozícii v rôznych materiálových aj farebných prevedeniach, vo veľkostiach od iPhonu po iPad. Predaj by mal byť spustený do týždňa na oficiálnych stránkach. Aktuálne informácie nájdete aj na Facebook stránkach NueVue.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.