iTunes Radio dostáva nové stanice

Apple rozširuje ponuku staníc prístupných cez hudobnú streamovaciu službu iTunes Radio podobne, ako postupne pridáva nové programy na Apple TV. Používatelia iTunes Radio tak majú k dispozícii National Public Radio. Ide o nezávislé, súkromné, neziskové združenie verejných rozhlasových staníc v USA. Používatelia iTunes Radio tak získajú prístup k obľúbeným rozhlasovým reláciám ako napríklad All Things Considered. Okrem prednahratých relácií nechýba ani živé vysielanie a aktuálne spravodajstvo. Je možné, že neskôr pribudne aj obsah na požiadanie (teda spoplatnený obsah). V budúcnosti môžeme očakávať spoluprácu Apple aj s ďalšími rozhlasovými stanicami. Prechod na nový spôsob počúvania rádia tak neznamená, že sa musíme vzdať obľúbených rozhlasových relácií. NPR nájdete tu.

Aj keď iTunes Radio u nás zatiaľ nie je oficiálne k dispozícii, s americkým iTunes účtom sa k nemu dostanete. Oficiálne by sa k nám táto služba mohla dostať už tento rok. Alternatívou, ktorá je dostupná na Slovensku, je Spotify.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.