Apple bude v obchodoch prezentovať funkcie rozpoznávania odtlačkov prstov Touch ID

Podľa interných dokumentov plánuje Apple podporiť predaje iPhonu 5S aj špeciálnou prezentáciou Touch ID. Ide o jednu z najvýraznejších noviniek iPhonu 5S, ktorá slúži na rozpoznávanie odtlačkov prstov cez tlačidlo Home. Namiesto kódu tak stačí na odomknutie iPhonu použiť váš odtlačok. V Apple predajniach môžeme podľa tohto dokumentu očakávať špeciálne predvádzacie iPhony 5S, na ktorých si každý zákazník bude môcť vyskúšať Touch ID doslova na vlastnej koži. Na rozdiel od skutočného iPhonu 5S, ktorý povoľuje až 5 odtlačkov prstov, predvádzací model umožní nahrať jeden odtlačok a potom zákazníka vyzve, aby funkciu otestoval použitím iného prstu. Touch ID iný odtlačok automaticky odmietne a zabráni tak neoprávnenému používaniu iOS zariadenia.

iPhone 5S prinesie už 20. septembra okrem Touch ID aj 64-bitový procesor A7 s koprocesorom M7 na fitness aktivity, dlhšiu výdrž batérie a kvalitnejší fotoaparát s novými funkciami a lepším bleskom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.