Očakávaná hra Infinity Blade II konečne v predaji

Jedným z najväčších prínosov iPhonu 4S oproti predchádzajúcej generácii je výrazný nárast výkonu. Keďže samotné výkonnostné grafy sú skôr abstraktnými číslami a pocítime ich, až keď máme telefón v rukách, Apple si pozval na prezentovanie grafického výkonu iPhonu 4S vývojárov pripravujúcich hru Infinity Blade II. Už jej prvý diel sa najmä na iPade používal na ukážku toho, čoho je hardvér v zariadení schopný, a v druhom pokračovaní tomu nie je inak.

Po relatívne dlhom čakaní sa dnes hra konečne dostáva do App Storov po celom svete. Podľa prvých recenzií to vyzerá tak, že sa hra vývojárom skutočne podarila. Okrem očarujúcej grafiky prináša Infinity Blade II oproti prvej časti vylepšenia takmer vo všetkom a ďalej rozvíja pôvodný príbeh a možnosti boja. Samozrejme, aby ste si užili všetky grafické detaily, ktoré z hry robia tú najkrajšiu na iOS, potrebujete iPhone 4S alebo iPad 2. Infinity Blade 2 však funguje aj na iPade, iPhone 3GS, iPhone 4 a iPode touch 3. a 4. generácie (16 GB a viac).

Infinity Blade 2 si môžete kúpiť cez App Store za 6,99 USD, resp. 5,49 EUR.

komentárov
  1. Tuto pripomienku som dal aj na forum ale pisem to aj sem…

    “Ahojte, kupil som si IB 2 na iPad 2 a som prekvapeny ze na iPhone 4S si ho musim kupovat znova?
    Mate niekto podobny “problem”?
    Pretoze jednotu som raz kupil a stahoval dodatocne uz zadarmo tak neviem kde je problem.
    Napiste vase skusenosti pls.

    Vdaka”

    Opravte prosim cenu, nieje to 4,99€ ale 5,49€.
    4,99€ stoji momentalne jednotka.

    Dakujem

    0
    0
  2. uz som dostahoval a zahral :). A prve dojmy? Grafika premakana, ale cakal by som nejake nove udery, alebo pohyby. No, este to tam mozno objavim, kedze som hral zatial asi len 5 minut :). Este jedna vec: mam iPad 2, a bol som prekvapeny, ze mi to dost sekalo :(((.

    0
    0
  3. Tak uz som si stiahol infinity blade 2 a neviem sa od toho odtrhnut :-) len som este neprisiel na to ako sa predavaju tie veci ktore uz nepotrebujem ako v jednotke ak viete tak napiste :-)

    0
    0
  4. No a je to prejdene a poviem vam ,ze je to fakt oproti jednotke ovela lepsie, lepsi dej aj dlzka je dobra a hlavne ta grafika ( neviem ako na ostatnych iphonoch ale na 4S super). Len ma prekvapil ten koniec, myslel som ze to bude dalej pokracovat a nic ale zase chapem, ze autory urcite pocitaju z infinity 3 inak by ta hra nekoncila tak to :-)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.