Aké puzdro má na iPade americký prezident Barack Obama?

Nadštandardný vzťah amerického prezidenta Baracka Obamu a Steva Jobsa bol všeobecne známy. Okrem opakovaných stretnutí to znamenalo, že sa americký prezident dostal k novému iPadu či iPhonu skôr ako bol spustený predaj. Zatiaľ čo Steve Jobs bol známy tým, že na svojich iZariadeniach nikdy nenosil puzdro, americký prezident si svoj iPad chráni viac. Ako vidíte na fotografii, to čo je po prezidentovej pravej strane (z jeho pohľadu) je iPad v puzdre značky DODOcase, ktorá patrí k špičke. Lepšiu reklamu si zrejme ani nemožno predstaviť. Ak máte o puzdra tejto značky záujem aj vy, môžete si prezrieť oficiálne stránky.

komentárov
  1. vsimol som si cenu exkluzivneho doplnku, cena tesne pod 60 USD, je pekne vidiet, ze nejake doplnky ktore maju privlastok “exclusive” su v USA aj ohodnotene normalnou, pre smrtelnika dostupnou cenou. Viem si totiz predstavit slvoenskych predajcov, ze by tam zavesili cenu >100 €

    0
    0
  2. Kde by som tento obal vedel zohnat na neakej SK alebo CZ stranke ?…pretože ten link je na americky obchod a to by ma vyšlo asi ešte raz toľko vratane dovozu.pomôžte mi prosim :))

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť