Na čo najčastejšie využívate tablet?

Reklamná spoločnosť vlastnená Googlom, AdMob, priniesla prieskum o tom, na čo najčastejšie slúžia svojim majiteľom tablety. Ako vidíte na nižšie uvedenom grafe, až 84 % používateľov hrá hry. Hry tak na tabletoch predbehli aj úlohy ako vyhľadávanie informácií, e-mailovanie, čítanie správ alebo prezeranie obsahu sociálnych sietí. Aj keď tablety sú stále skôr doplnkovým zariadením k počítačom, stále viac zákazníkov trávi viac času používaním tabletu ako počítača. Až 38 % respondentov používa tablet viac ako dve hodiny denne, najčastejšie (82 %) ho využívajú doma.

Používanie tabletov

Na čo najčastejšie používate svoj iPad, prípadne iný tablet, vy?

komentáre
  1. Práce s poštou (Mail), anotování pdf (GoodReader), čtení e-knih (Stanza) a e-časopisů (Respekt – GoodReader, The Daily).

    0
    0
  2. Vse uvedene, ale navic na nem i pracuju :-) Pisu koncepty pro reklamy (Simplenote), pdf po prijeti (Dropbox nebo Mail) oteviram v Goodreader, z neho provadim i prezentace, skicky napadu kreslim v Livesketch HD. Tak me napada… prodam svuj MB Pro 17″ i5, 2010 – zacalo se na nej prasit, nepouzity, iPad ho paradoxne zastal :-)

    0
    0
  3. 1. surfovanie
    2. import obrazkov z fotaku cez CCK, ich uprava a upload na picassa
    3. import videii z fotaku cez CCK, strih videii iMovie/Reeldirector
    4. pozeranie serialov a filmov, DivX
    5. citanie knih pdf, epub + pocuvanie hudby pri tom
    6. hranie hier – len free, ziadne nekupujem
    7. aplikacia recepty.cz, kedze ipad2 sam drzi na chladnicke,
    8. detske knizky, detske omalovanky

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.