iPady 2 majú možno problémy s kamerami

S tým, ako sa iPad 2 dostáva k stále väčšiemu množstvu používateľov, sa začali objavovať aj správy o problémoch s kamerami. Počas natáčania videa niektorým používateľom z času na čas kamera rozhádže farby. Zvyčajne ale ide o tak krátky moment, že je problematické urobiť aj screenshot. Zatiaľ nie je jasné, či ide o softvérovú alebo hardvérovú chybu, a chýbajú aj informácie o tom, akého množstva používateľov sa to týka.

iPad 2 má problémy s kamerou

Video, v ktorom sa problém prejavuje, nájdete v pokračovaní článku. Problém s farbami sa objavil v časoch 00:35, 1:19 a 2:08, no je relatívne ťažko spozorovateľný.

Máte iPad 2? Stretli ste sa počas FaceTimeovania alebo nahrávania videa s niečim podobným? O svoje skúsenosti sa môžete s ostatnými podeliť v diskusii pod článkom.

iPad 2 má problémy s kamerou
iPad 2 má problémy s kamerou

Zdroj: Cult of Mac

komentárov
  1. Spozorovatelny je relativne lahko…dufajme, ze ide o SW chybu a ze sa to nebude riesit nejakym updatom iMovie, kde to bude len frame po frame ostranovat

    0
    0
  2. Nestretl. Je pravda ze od patku jsem mel kameru zaplou jen jednou a facetime 2x. Jinak se to objevilo vzdycky prehod ze stinu do svetla.

    0
    0
  3. zda saze ide o SW chybu, prejavuje sa ked sa musi prilis rychlo zmenit expozicia, tj ideme z tmaveho prostredia do silneho svetla.

    0
    0
  4. asi si fesi zabudol na aute zatiahnut strechu a navlhol mu, ale to neoverime kedze novy ipad nema indikator vlhkosti

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.