iOS 4.3.3 je už k dispozícii, sťahovať môžete cez iTunes

Ešte v utorok ste sa mohli dočítať o pripravovanej aktualizácii iOS 4.3.3, ktorá mala podľa Boy Genius Report prísť v najbližších dvoch týždňoch. Apple prekonal očakávania a vydal ju už teraz. iOS 4.3.3 prináša presne to, čo Apple sľúbil:

  • Znižuje veľkosť databázy polôh iOS zariadení
  • Ruší automatické zálohovanie tejto databázy cez iTunes
  • Odstraňuje celú databázu v prípade, že vypnete Location Services

Oproti predpovediam BGR však chýbajú zlepšenia výdrže batérie a opravy chýb v iPode. Aktualizácia iOS 4.3.3 je kompatibilná s iPhonom 4 a 3GS, iPodom touch 4. a 3. generácie a iPadom 1 a 2. Sťahovať môžete po pripojení vášho iOS zariadenia štandardne cez iTunes.

iOS 4.3.3
komentárov
  1. Riesil uz niekto z vas problem pri zadavani poznamky cez Ipad2 a klavesnicu na sirku? Mne to nejde, pritom klasickym sposobom, teda na vysku to v pohode ide. V pripade, ze mam Ipad na sirku, tak pisanie ako keby nefungovalo. Je problem medzi stolickou a Ipadom, alebo priamo v operacnom systeme? Za odpovede dakujem.

    0
    0
  2. A co ty kt. mame starise iPhon-i & iPod-i touch?to rovno mohol apple vypisat na ich stranku,ze ty kt. nemate najnovsie idevice-s,tak sa mozte po…..,alebo si kupit najnovsie produkty,pretoze vas nadalej budeme ,,sledovat´´ale nebojte sa,ono to je anonyme.

    0
    0
  3. Apple update po update spomaluje performance ios zariadenia (sekanie animacii, pomalsia odozva). Skusenost z iphone 4 a aj z iphone 3g na ktorom bol hodeny ios4 a potom spet na ios3. Zostavam na starom dobrom 4.2.1.

    To si fakt nikto nevsima?

    0
    0
  4. Mam otazku nahodil som si aktualizaciu na Iphone a stalo sa mi ze ziadna aplikacka ktoru som stiahol s appstoru mi nejde spustit stale ma to vyhodi na uvodnu obrazovku a nic sa nedeje. Stalo sa to niekomu ? ako to mozem opravit ??? alebo preco sa to vlastne stalo ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.