iOS 4.3.3 je už k dispozícii, sťahovať môžete cez iTunes

Ešte v utorok ste sa mohli dočítať o pripravovanej aktualizácii iOS 4.3.3, ktorá mala podľa Boy Genius Report prísť v najbližších dvoch týždňoch. Apple prekonal očakávania a vydal ju už teraz. iOS 4.3.3 prináša presne to, čo Apple sľúbil:

  • Znižuje veľkosť databázy polôh iOS zariadení
  • Ruší automatické zálohovanie tejto databázy cez iTunes
  • Odstraňuje celú databázu v prípade, že vypnete Location Services

Oproti predpovediam BGR však chýbajú zlepšenia výdrže batérie a opravy chýb v iPode. Aktualizácia iOS 4.3.3 je kompatibilná s iPhonom 4 a 3GS, iPodom touch 4. a 3. generácie a iPadom 1 a 2. Sťahovať môžete po pripojení vášho iOS zariadenia štandardne cez iTunes.

iOS 4.3.3
komentárov
  1. Riesil uz niekto z vas problem pri zadavani poznamky cez Ipad2 a klavesnicu na sirku? Mne to nejde, pritom klasickym sposobom, teda na vysku to v pohode ide. V pripade, ze mam Ipad na sirku, tak pisanie ako keby nefungovalo. Je problem medzi stolickou a Ipadom, alebo priamo v operacnom systeme? Za odpovede dakujem.

    0
    0
  2. A co ty kt. mame starise iPhon-i & iPod-i touch?to rovno mohol apple vypisat na ich stranku,ze ty kt. nemate najnovsie idevice-s,tak sa mozte po…..,alebo si kupit najnovsie produkty,pretoze vas nadalej budeme ,,sledovat´´ale nebojte sa,ono to je anonyme.

    0
    0
  3. Apple update po update spomaluje performance ios zariadenia (sekanie animacii, pomalsia odozva). Skusenost z iphone 4 a aj z iphone 3g na ktorom bol hodeny ios4 a potom spet na ios3. Zostavam na starom dobrom 4.2.1.

    To si fakt nikto nevsima?

    0
    0
  4. Mam otazku nahodil som si aktualizaciu na Iphone a stalo sa mi ze ziadna aplikacka ktoru som stiahol s appstoru mi nejde spustit stale ma to vyhodi na uvodnu obrazovku a nic sa nedeje. Stalo sa to niekomu ? ako to mozem opravit ??? alebo preco sa to vlastne stalo ?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.