Apple Watch Sport je teraz v MP3.sk v akcii o 100 Euro lacnejšie, len za 299 € ! 

Internetový obchod MP3.sk, ktorého nenájdete len na internete, ale aj v 15 mestách na Slovensku , pripravil zaujímavú akciu na veľmi žiadané Apple Watch Sport, ktoré má teraz v akciovej zľave -100 € a to už od 299,99 €, pričom sme takúto cenu na Slovensku za tieto hodinky ešte nevideli. Na každej našej predajni je len limitovaný počet 10 ks hodiniek a akcia platí len do vypredania zásob. Tak ak ste si chceli spraviť radosť, treba sa poponáhľať :-)

V akcii sú  obidve verzie Sport hodiniek 38 mm aj 42 mm vo farbách Silver  (strieborná) a Space Gray (šedo čierna).

Watch Sport

Bohaté príslušenstvo pre Apple Watch

V ponuke nájdete aj širokú ponuku príslušenstva pre Apple hodinky. medzi momentálne najžiadanejšie artikle patrí ochranné sklo na Apple watch za 6.99 € alebo ochranné puzdro už od 9.99 €,  či náhradné remienky na hodinky.

Čoraz viac zákazníkov preferuje pohodlné dokovacie stanice Apple Watch, do ktorých si odložíte hodinky, kde sa nabíjajú a nie sú len tak pohodené na stole. Určite to stojí za pozretie.

Apple Bazár

Vedeli ste, že MP3.sk má po novom aj bohatý Apple bazár ,kde na e-shope a v každej predajni sú k dispozícii stovky iPhonov, ktoré v MP3.sk zákazníci nechali výmenou za nový telefón. Skladom sú lacné verzie iPhone 4 za 89 €, až nové modely  iPhone 6 už od 399€. Výhodné pre tých, ktorí  nepotrebujú zaplatiť o stovky Euro viac za nový iPhone telefón, ale oproti nákupu cez inzerát majú výhodu záruky 12 mesiacov a bezpečnosti nákupu v predajni oproti kúpe z druhej ruky. Každý iPhone sa dá na predajni pred kúpou vidieť a vybrať z viacerých kusov.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.