Novinka LG G4 by sa podľa LG páčila aj Stevovi Jobsovi

Potenciálni zákazníci v prémiovom segmente smartfónov zrejme ešte nikdy nemali na výber z toľkých kvalitných produktov ako dnes. Rozdiely sú stále menšie a konkurencia tvrdšia. Aj LG už predstavilo novú generáciu svojej vlajkovej lode, smartfón LG G4, ktorý chce zapôsobiť na luxusne orientovaných zákazníkov tradične nakupujúcich iPhone. Jeho zadnú stranu tvorí prémiová koža s prešívaním. Podľa LG sa im toto prevedenie podarilo natoľko, že aj Steve Jobs by si ho zamiloval. Je pravda, že oficiálne kožené puzdra nepôsobia až tak prepracovane ako prevedenie od LG. V prípade LG však nejde o puzdro, ale o samotnú zadnú stranu smartfónu. Ak by vám však koža nevyhovovala, je možné zadný kryt vymeniť za kovový.

Kožený kryt na zadnej strane má niečo do seba

Okrem tela z kombinácie plastu a kože prináša LG G4 mierne zahnutý 5,5″ QuadHD displej. Zahnutie má byť prospešné pri ovládaní aj pádoch. Po hardvérovej stránke ponúkne 6-jadrový procesor Snapdragon 808, 3 GB DDR3 RAM, a pamäť 32 GB s možnosťou rozšírenia kartou microSD. Fotoaparát má 16 megapixelov, laserové zaostrovanie, sveteľnosť f/1.8, duálny LED blesk, a sľubuje aj verné podanie farieb vďaka CSS snímaču. Batéria má kapacitu 3000 mAh.

LG G4 bude k dispozícii od júna, kožená verzia má odporúčanú maloobchodnú cenu niečo vyše 700 EUR. K dispozícii budú aj predobjednávky s cenou 618 EUR za koženú verziu.

komentáre
  1. Tá zberba z Kórei, pre ich vlastné dobro, by sa konečne už mala prestať priživovať na Apple. Ale na druhej strane, bez nich by asi jablko nebolo tam kde je :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.