Facebook Hello odhalí informácie o tom, kto vám práve volá

Facebook postupne sprístupňuje novú aplikáciu Hello, ktorá vám odhalí informácie o tom, kto vám práve volá. Reč pritom nie je o telefónnom čísle, ktorého zobrazenie je už dnes samozrejmosťou. Naopak, Hello vám poskytne Facebook profil volajúceho, a nezáleží pri tom, či vám volá prvý raz alebo je to váš kamarát. Uvidíte tak napríklad jeho fotografiu, miesto bydliska či práce a možný dôvod jeho telefonátu – napríklad ak má narodeniny. Všetko závisí od toho, ktoré informácie volajúci zdieľa, či už s verejnosťou alebo priateľmi. Zaujímavé je aj zobrazenie štatistík, koľkokrát bolo dané číslo zablokované, ktoré môžu pomôcť vyhnúť sa otravným marketingovým telefonátom. Existuje dokonca možnosť automatického blokovania nežiadúcich čísel.

Facebook Hello je zatiaľ k dispozícii pre Android v USA, Brazílii a Nigérii. Vzhľadom na obmedzenia App Storu by prípadné vydanie podobnej aplikácie pre iOS muselo byť schválené Applom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.