Apple za prvý víkend predal viac ako 13 miliónov iPhonov 6s

Každý rok je vydanie nového iPhonu sprevádzané tým istým javom a napriek tomu je to každý rok pre mnohých prekvapením. iPhone rok čo rok trhá rekordy v predajnosti a keď sa už zdá, že daný model dosiahol potenciálny strop, ten nasledujúci ho rýchlo vyvedie z omylu. iPhone 6s je tým nasledujúcim.

Apple už po spustení predobjednávok naznačil, že sú na dobrej ceste prekonať predchádzajúci rekord – 10 miliónov kusov za otvárací víkend. Ako nás oboznámil Tim Cook v dnešnej tlačovej správe, len tri dni po spustení predaja si nové telefóny kúpilo už 13 miliónov ľudí.

Číslo, ktoré bude v najbližších dňoch a týždňoch nepochybne rásť. A nielen vďaka faktu, že začiatkom októbra sa iPhony začnú predávať na ďalších, vyše tridsiatich trhoch – vrátane Slovenska. Koncom roka by mal byť iPhone 6s dostupný na všetkých svetových trhoch a je pravdepodobné, že sa opäť raz stane najpredávanejším iPhonom vôbec.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.