Apple stiahol prvý iPad mini zo svojich obchodov aj stránok

Po takmer troch rokoch Apple stiahol z ponuky svojich obchodov najlacnejší iPad – iPad mini. Potichu sa tento model vytratil nielen z online obchodu Apple, ale odstránené boli aj všetky zmienky o ňom na oficiálnych stránkach. V ponuke pritom až doteraz zostával iPad mini po boku iPadu mini 2 a 3 ako lacnejšia alternatíva s cenou len 249 USD. V niektorých obchodoch ešte nájdete zostávajúce skladové zásoby, avšak pri cenách na novšie a lepšie iPady nejde o veľmi atraktívnu ponuku. Z tabletov Apple zostávajú v ponuke aj naďalej iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad Air 2. Všetky predávané iPady teda disponujú Retina displejom, 64-bitovými procesormi A7 a A8X (iPad Air 2). iPad mini mal ešte procesor Apple A5. Už čoskoro sa očakáva aj predstavenie väčšieho iPadu Plus (Pro).

Toto je aktuálna ponuka tabletov od Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.