Apple rozbieha “quality program”, čím chce riešiť chyby na Retina displejoch MacBooku Pro.  

Podľa správy zo soboty, Apple sa rozhodol zaviesť “quality program” ako riešenie problému, týkajúceho sa  Retina MacBooku Pro. Týmto problémom je vznik antireflexných povlakov, o ktorých zákazníci tvrdia, že spôsobujú nenapraviteľné škody na obrazovke ich laptopov.

Apple bude zadarmo vymienať zostavu displeja. Program, ktorý nebude verejne oznámený, bude platný počas jedného roka od 16. Októbra 2015, alebo tri roky od dátumu zakúpenia laptopu. Zamestnanci Applu potvrdili, program je už v plnom prúde.

Prvé “zafarbenie” obrazovky bolo zaznamenané začiatkom tohto roka. Prejavuje sa ako škvrny, pruhy a iné povrchové anomálie. Presná príčina nebola odhalená, no zvaľuje sa to na vysokú vlhkosť pri čistení, chybné nanášanie náteru alebo iné enviromentálne  vplyvy.

Zákazníci s takouto vadou na svojom MacBooku môžu laptop priniesť do Apple obchodu alebo autorizovanej predajne na posúdenie vady. Prípadne môžu kontaktovať Apple prostredníctvom mobilu, e-mailu alebo chatu.

Aká je vaša skúsenosť, máte podobné problémy s obrazovkou?

Pošlite nám foto na adresu gabor@macblog.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.