Ako vyzerá deň s Apple Watch?

Embargo na recenzie Apple Watch oficiálne padlo, a tak sa začínajú objavovať prvé hodnotenia tejto očakávanej novinky. Vo všeobecnosti sú pozitívne a Apple Watch označujú za najlepšie inteligentné hodinky na trhu, avšak zároveň nie sú pre každého. Pozitívnou správou taktiež je, že obavy z výdrže batérie nie sú opodstatnené. Apple dodržal sľub a Apple Watch skutočne zvládnu celý pracovný deň, ako ukazuje aj nasledujúce video. V ňom redaktorka The Wall Street Journal ukazuje, ako vyzerá deň s Apple Watch. Ako vidíte, o pol ôsmej ráno majú Apple Watch 100 % stav batérie, tesne pred polnocou im zostalo ešte 5 %.

komentárov
  1. Tak tomu říkám díra do světa. Nové hodinky (s novou baterií) vydrží 18 hodin provozu. Což znamená, že pokud jdu do práce v půl osmé a pak přímo na nějakou oslavu, na noční rozjezd jdu s náramkem místo hodinek.

    Uvidíme, jak to bude vypadat po 2 letech používání.

    0
    0
  2. Bolo potrebné k tomuto článku / videu doplniť, že sa jedná o antireklamu hodiniek, pretože vo videu ide o to, aby sa ukázalo, ako Vás budú hodinky po celý deň otravovať a preto si ich nemáte kupovať.

    0
    0
  3. je to este horsie ako som cakal..
    apple watch = najzbytocnejsi produkt ktory kedy Apple vypustil do sveta
    fuj a navyse je to i hnusnee

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.