Spotify prináša nový “čierny” dizajn

Spotify je populárna hudobná streamovacia služba, ktorá je dostupná aj u nás. Teraz navyše prináša pre iPhone, počítače a internetové rozhranie úplne nový dizajn oficiálnej aplikácie. Novinkou je tmavšie prostredie s novými písmami a ikonami. Zmeny sa však netýkajú len dizajnu, ale aj nových funkcií. Nová verzia by mala vďaka funkcii „Your Music“ výrazne uľahčiť vytváranie vašej vlastnej unikátnej hudobnej zbierky s lepším prístupom k novej hudbe, ktorá by sa vám mohla páčiť, s ohľadom na aktuálnu náladu. Nový dizajn a funkcie prichádzajú postupne na iPhone, počítače a internetové rozhranie, neskôr bude k dispozícii na všetky platformy.

komentáre
  1. Aj tak mam radsej Deezer. Je tam kopec CS hudby. Od Telekomu ho mam za 4,99 Euro k pausalu a cez Mac je aj stream celkom v slusnej kavality…. Na streame cez iPhone musia este trochu popracovat, resp. umoznit HQ stream ako cez browser

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.