Samsung si znovu doberá iPhone v novej reklame

Tentokrát sa nová reklama Samsungu zameriava na veľkosť displeja. Samsung pripomína, že jeho Galaxy S5 má 5.1″ 1080p displej, čo je viac ako súčasné 4″ a prípadne i budúce 4,7″ na zariadeniach od Apple. Dohady o väčšom displeji nepochybne tešia mnohých záujemcov o nový iPhone, no aký podiel získa, a či vôbec, sa dozvieme v nasledujúcich mesiacoch. Reklama má titulok „Screen Envy“ a je pokračovaním kampane „The Next Big Thing“, ktorá propaguje Galaxy už niekoľko rokov.

S5 bol na trh predstavený len nedávno, no počet predaných kusov za prvý mesiac neprerástol už relatívne starý 5s. Samsung zaznamenal 24% pokles ziskov v predošlom kvartáli a preto sú podobné reklamy pochopiteľné.

komentárov
  1. Samsungu tecie do topanok, ked prijdu vacise displaye od Apple tak jednoznacne strati tu najvacsiu konkurencnu vyhodu ktora bola. No nasledujuce mesiace ukazu co a ako ale myslim ze Samsung posledne tyzdne robi pekne reklamu Applu, ved to je uz trane v Kazdej Samsung reklame Apple zariadenie, a zadarmo. Ako sa hovori kazda rekladam zadarmo je dobra :-D

    0
    0
  2. To aby vyrobcovia nohavic zacali sit vacsie vrecka pre tie velke placacky.
    Je fajn mat vacsi display.
    Ak bude mat iphone 6 5.5inch-ovi taku istu vybavu ako 4.7inch-ovi take radsej kupim ten mensi.

    0
    0
  3. Ďalším krokom Samsungu bude čo najskorej vydať mobil s 20mpx fotoaparát :D Len aby mohli potom hovoriť že majú lepší foťak :D a keď po vydaní iPhonu budú zvyšovať aj ostatné parametre. Bohužial s ničím novým nedôjdu, len ako zvyšovať čísla.

    0
    0
  4. Samsung evidentne nerozumie biznisu okolo smatphonov. Chyta sa nepodstatnych veci a sam neprisiel so ziadnou zasadnou inovaciou, ktora by bola uzitocna. Caka ako kura na sopel s cim vyrukuje Apple aby to mohol okopcit. Je to ubohe.
    Od Samsungu ani chladnicku!!!!

    0
    0
  5. @ Gen – za dvecet let na Applu jsem od Steeva neslyšel nic jiného než – máme nejrychleší, máme nejtenší, máme nejvyspělejší , máme nejvýkonnější – tak proč ti ted vadí když to říká někdo jiný ? :)

    0
    0
  6. Pretoze hovorit a mat je rozdiel, milý Pavle. Papierovo ano, v skutocnosti cokolvek s Androidom je shit. Cize Samsung moze mat XY reklam, ale skutek utek.

    0
    0
  7. @joer – Wozniak je určitě dobrý ve světě IT a víš co říká ? Mám rád apple ale používám Android.

    Myslíš skutečně že je to shit ? IOS má pouze 14% podíl na trhu oproti 80 % androidu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.