Samsung pokračuje v anti-iPad kampani, zverejnil nové reklamy

Samsung pokračuje v marketingu svojich nových tabletov Galaxy Pro. Kampaň sa nesie v duchu „anti-iPad“ reklám, v ktorých Samsung upozorňuje, v čom sú tablety Galaxy Pro lepšie ako iPad. V nových reklamných spotoch sa zamerali na iPad Air, pričom vyzdvihujú možnosť viacerých používateľských účtov na jednom Galaxy Pro, niečo, čo iPad samozrejme nepodporuje. Ďalšia reklama zase upozorňuje na fakt, že Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 má lepší displej s vyšším rozlíšením a vyššou hustotou pixelov. Tab Pro 10.1 má rozlíšenie 2560 × 1600 s hustotou pixelov 299 ppi, iPad Air má rozlíšenie 2048 × 1536 a hustotu pixelov 264 ppi. Reklamné spoty vychádzajú z

Ďalšie reklamy nájdete v pokračovaní článku. Skrátené spoty využívajú aj scény z už skôr vydaného videa.

komentárov
  1. Next big thing is here, ale 80 % všetkých užívateľov nebude mať tento problém, pretože uvedené funkcie nevyužijú.

    Naviac pani manažérka väčšinou môže vyzdielať obsah dokumentu namiesto svojej tváre.

    A slečna musí mať orlí zrak, ak vidí na Retina displeji pixel.

    Neviem kam tým Samsung mieri, ale snaha o diskreditáciu lídra sa cení. :)

    0
    0
  2. Multiuser by sa ešte dal oželieť, aj keď u nás doma by napríklad bodol, ale ten multitasking je jednoznačne funkcia, ktorú ten tablet potrebuje.. Predsalen to nie je zväčšený telefón, tomu sa treba prispôsobiť… Apple strašne na týchto zariadeniach zabíja produktivitu… Napr. písanie mailu a dohľadávanie informácií pre vpisovanie do mailu – bežná každodenná vec.. Nuž… Ťažko.. Respektíve neprakticky…

    0
    0
  3. Nuz aka anti-kampan? To je pro-kampan funkcii samsung. A ze apple tie funkcie fakt nema, tak to je jeho problem.. vlastne nas… skoda.

    0
    0
  4. plne suhlasim s Leachimom…

    Multitasking treba ako sol a taktiez podporu viacerych uctov. Apple by uz konecne mohol prist s niecim revolucnym vo svete SW. Kym v HW ide kazdorocne o pokrok, SW stagnuje uz snad 3 roky.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.