iOS 7 má už nainštalovaných vyše 90 % používateľov

Napriek úvodnej kritike počet používateľov, ktorí si už nainštalovali iOS 7, neustále rastie. V súčasnosti si najnovšiu generáciu operačného systému iOS nainštalovalo až 90 % používateľov, ktorí sa pripájajú k App Store. K tomuto číslu sa Apple podarilo dopracovať len 10 mesiacov od uvedenia iOS 7. iOS 6 má v súčasnosti nainštalovaných 9 % aktívnych používateľov a skoršie verzie systému len 2 % používateľov. iOS 8 by malo vyjsť už túto jeseň, pričom sa dá predpokladať, že záujem používateľov bude minimálne rovnako vysoký.

komentárov
  1. To nič nehovorí o kvalite systému. Mnohí apdejtovali, lebo museli, inak 2-3 roky staré zariadenie nie je kompaktibilné. Nemám rád túto politiku, firma vyvýja neustály tlak, aby človek len kupoval nové a nové a pridaná hodnota klesá. Som tiež členom tejto sekty svedkov jablkových, ale ak to takto pôjde ďalej, tak konvertujem. Osobne považujem iOS za hnusný a tá tehla, čo teraz vyjde na jeseň mi pripomína tento ftip: http://lolpics.r.worldssl.net/pics/83480-269667-The-evolution-of-iPhone-460×263.jpg

    0
    0
  2. ja som podlahol, pred tyzdnom isiel iOS 7 na zenin telefon, predvcerom na iPad. na mojom telefone bol asi mesiac.

    uz si konecne zvykam, ale stale nie som uplny fanusik 7-cky a jej flat dizajnu

    0
    0
  3. nieje pravda ze 90% pouzivatelov ma ios7. ale 90% pouzivatelov AppStoru ma ios7. co je podla mna dost velky rozdiel. kopec ludi nechodi pravidelne na appstore, nemaju potrebu si instalovat nove aplikacie. pride mi to skor ako reklamny tah aby aplikacie vyvojary vivijaly pre ios7, a tym automaticky tlacili pouzivatelov do novych zariadeni.

    0
    0
  4. Ja som na jednom iPhone updatoval nechtiac a niet cesty naspat… co je fakt “super” kedze v dosledku iOS 7 mi odislo Wifi (znamy problem pri iOS 7 a iPhone 4s).

    Tiez “uzasna” je nekompatibilita aplikacii, hlavne ak si ich kupite cez iTunes a dodatocne zistite, ze na iOS 6 nejdu. Z podobneho sudka su aplikacie na Mac, kde si nemozem stiahnut aplikacie na 10.6.8, ktore som si kupil a kedze na appstore je len najnovcia (10.7+) verzia, nemozem ich po preinstalovani macu pouzivat.

    Super domyslene!

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.