Huawei nás láka na novinky hlasom Siri

Čínska značka Huawei nás láka na novinky, ktoré plánuje predstaviť budúci týždeň na podujatí Mobile World Congress. Vybrala si na to zvláštny spôsob marketingu, keďže vo videu zverejnenom cez YouTube využíva imitáciu Siri. Tá vás upozorní na nový tablet s nádherným tenkým dizajnom a veľkou batériou, vďaka ktorej vydrží niekoľko dní používania. Spomína aj nový smartfón s ohromujúcou kamerou na prednej strane a ďalší multimediálny tablet, ktorý by mal priniesť maximum možností v oblasti zábavy. Video je zakončené otázkou, či ide o novinky značky Fruit (Apple) alebo Some song (Samsung). Odpoveď je samozrejme záporná. Huawei je pripravený opäť ohromiť svet. Aspoň podľa reklamy.

komentáre
  1. Tiez si myslim, ze su konkurecieschopni. Drzim palce kazdej firme, co dokaze posuvat hranice. Takuto reklamu si moze dovolit bud velky macher, alebo velky kecalek. Uvidime. Kazdopadne zaujalo, co bol zamer.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.