Facebook predstavil novú aplikáciu na posielanie dočasných správ, Slingshot

Facebook vydal v súlade so špekuláciami svoju najnovšiu aplikáciu, Slingshot. Tá má priamo konkurovať populárnej aplikácii Snapchat, ktorá slúži na odosielanie správ s časovým limitom. Po jeho vypršaní sa tieto správy automaticky odstránia. Slingshot tento recept mierne upravuje s tým, že používatelia si môžu prezerať prijaté fotografie či video len vtedy, ak pošlú niečo späť. Fotografie môžete rôzne upravovať a vylepšovať, odosielať ich môžete aj hromadne. Aj keď je aplikácia od Facebooku, vyžaduje len vaše telefónne číslo, cez Facebook sa nemusíte prihlasovať. Samozrejme, po prezretí sa fotografie a videá po istom čase automaticky zmažú. Aplikácia vám však nezabráni vo vytvorení screenshotov.

Aplikácia Slingshot je zatiaľ dostupná len v americkom App Store (zadarmo).

Používate Snapchat? Myslíte si, že má Slingshot šancu na úspech? Alebo skončí rovnako ako predchádzajúci pokus Facebooku, Poke?

komentárov
  1. Budu sa mazat rovnako ako vsetky veci na fb, ktore i po odstraneni ostavaju u pana Zuckerberga. To ma byt ako zart ? Kto toto uveri fb tak musi byt dobre naivny….

    0
    0
  2. a najlepsie na tej aplikacii je to, ze ked si chcete pozriet co vam dotycny poslal, tak musite poslat aj vy jemu. riadna blbost.

    0
    0
  3. Že len telefónne číslo :-D
    A nechcú ešte aj rodné číslo? :-D z tohoto dôvodu som zmazal účet aj na WhatsApp. Už ma serú ako všade by chceli zadávať telefonne číslo google aj Fajsbuk najväčší SPAMeri na svete. Ešte to potrebujem aby ma aj SMSkamk začali otravovať, nedaj bože vyvolávať.

    0
    0
  4. To Gen:

    To telefonne cislo na WhatsApp ma svoj zmysel. Podla toho Ti zobrazi komu mozes posielat spravy. Bez toho to nefunguje (!!!). Mal by si porozmyslat nad tlacitkovym telefonom….

    0
    0
  5. Nemyslim si, ze s tymto Facebook uspeje. Nikto nebude posielat porno cez FB appky. Snapchat ma nasliapnute poriadne a ani Slingshot ho len tak neda dole, len preto ze je Made by Facebook.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.